Designmanagement

Design betyder ursprungligen att märka, att signera, management betyder ledarskap. I dag utgör varumärken en femtedel av de svenska börsbolagens värde. Med andra ord får de företag som förstår hur man arbetar aktivt och engagerat med design-management ett övertag. Så handen på hjärtat: När tänkte ni över er designprocess senast?

Idéer och kreativa lösningar

För att både synas och uppskattas krävs det att man känns både invand och udda. Därför fokuserar vi på idéer och kreativa lösningar som ligger i tiden, men som också går utöver vanliga standardlösningar. När det så krävs, till
och med lite utöver det som ni själva trodde var möjligt.

Företagsidentiteter och Varumärkesbyggande

Varje företag är unikt, med unika idéer och talanger. Konsten är att göra detta tydligt även visuellt. Tillsammans kan vi skapa en visuell kommunikation som bygger på en strategisk design anpassad efter ert företags utarbetade syften och mål. För att lyckas nå ända fram i dagens mediaflöde krävs det idéer och kreativa lösningar som ligger i tiden samtidigt som de sticker ut.

Långsiktigt samarbete

Självklart hjälper vi till med att utveckla, serva och uppdatera er design. Detta innebär att ni aldrig behöver fundera över filhantering, leveranser och deadlines oavsett om det gäller logotyper, designprogram, annonser, webbsida eller trycksaker.

Vad vi kan göra för er

Ni kanske redan har ett starkt varumärke, eller är ni på väg att skapa ett nytt. Oavsett vilket kan vi hjälpa er med allt från affärsidéer, namn, identitet och designprogram till att integrera nya produkter i ert befintliga varumärke. Tillsammans kan vi också utarbeta en mediastrategi för er specifika marknad. Utifrån er identitet kan vi till exempel utforma designprogram för olika typer av trycksaker eller en ny webbsida. Oberoende av vilka media ni väljer att kommunicera med skapar vi produkter som bygger vidare på er unika identitet.